Onderwerpen Papieren en boordcomputer
Papieren en boordcomputer · 14/19
Hoelang moeten de gegevens van de boordcomputer minstens bewaard worden?
meerkeuze
Kies het goede antwoord.
- 13 weken
- 52 weken
- 26 weken
- 104 weken
Toon het antwoordVerberg het antwoord
Het goede antwoord: 104 weken
Minstens 104 weken. Dat is twee jaar.
Bron
- Besluit personenvervoer 2000, art. 80 lid 2 (tekst geldend vanaf 1 juli 2025)
In de les: Wat de boordcomputer doet